Спортен Клуб "Марто" гр. Мездра, ул. Просвета 2. Работно Време: Понеделник - Петък: 8:30 - 21:30; Събота: 12:00 – 20:00; Неделя: Почивен ден. Тел: 0876 00 19 93 | Спортен Клуб "Марто" гр. Враца. Работно Време: Понеделник - Петък: 7:30 - 22:00; Събота: 12:00 – 20:00; Неделя: Почивен ден. Тел: 0878 30 19 94

 

Лимфодренаж

Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод с изразен терапевтичен ефект за премахване на целулит и мастни натрупвания по тялото. Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове като по този начин стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

Процедурата резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Води до промяна в контура на тялото, силуетът става по-фин, а проблемните, отекли зони биват разтоварени.

Препоръчва се при тежест и умора в краката в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците, както и при целулит и затлъстяване.

Процедурата трае 30 минути, много е приятна и осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма. Води до усещане за лекота, облекчаване на тежестта в краката. Движите се лесно и леко, чувствате се по-слаба и стегната, без отоци и болки в краката.

Проектиран така, че да се увеличи циркулацията на кръвта и лимфния поток в краката, апаратът ни за пресотерапия подобрява прочистването на извънклетъчните течности, премахва подуването и отоците, облекчава умората на краката и подобрява кислородния поток през цялото тяло.

Пресотерапията подобрява кръвообращението и увеличава лимфния дренаж.

Процедурата е безспорна алтернатива на липосукцията.

Какво представлява процедурата?

Апаратът за пресотерапия извършва механичен и пневматичен дренаж, с масаж чрез компресиране и декомпресиране на аксесоари (подобни на боти за целия крак).

Ботите се изпълват с въздух като налягането и честотата на помпене и издишане варира. По този начин се осъществява натиск върху крайниците, което активира кръво и лимфо- обръщението и спомага за извеждане на токсините от организма.

При процедурата пациентът е легнал и отпочива върху кушетка. Компресията от апарата не е болезнена.

Веднага след процедурата усещането за тежест в краката е изчезнало; задържането на течности и отоците биват елиминирани.

За кого е подходяща пресотерапията?

1. За хора, които се нуждаят от лимфен дренаж и детоксикация на тялото си.

2. Хора, които биха желали да подобрят външния вид (контурите) на тялото/бедрата си.

3. Хора с целулит и излишни килограми, с нарушена обмяна на веществата в организма.

4. Хора, изпитващи дискомфорт, умора или задържане на течности.

5. Хора, имащи проблем с нарушено кръвообращение или нуждаещи се просто от тонизиращ масаж.

Колко процедури пресотерапия се препоръчват?

За най-добри резултати се препоръчва поредица от процедури, чиито брой на курс се препоръчва да е 10, но може да варира между 8-15, в зависимост от конкретните индивидуални нужди.

Цена

Процедура Пресотерапия (30 минути) – 18 лв.

Пакет 10 процедури Пресотерапия (по 30 минути всяка) – 150 лв.